lunes, 26 de noviembre de 2007

Curs en línia d'introducció a la Lectura Fàcil

Hola de nou!




Com que estem tots interessats en la lectura i internet, vos copie literalment un correu que m'envià una companya i que crec que té interés per a tots. Es tracta d'un curset en línia d'introducció a la Lectura Fàcil de la Fundació Bertelsmann. Hi ha més cursets, però el que vos dic costa 50 euros i es pot començar quan vulgueu. Si voleu més informació, feu clic ací




Per a més informació vos adjunte el text del correu:


"L'Associació Lectura Fàcil i la Fundación Bertelsmann presenten un curs online d'introducció a la Lectura Fàcil.




"Introducció a la Lectura Fàcil" és el nom del nou curs online que l'Associació Lectura Fàcil i la Fundación Bertelsmann han desenvolupat amb la finalitat d'apropar la lectura a persones que tenen dificultats lectores transitòries (nouvinguts, neolectors adults, escolarització deficient,.. .) o permanents (persones amb trastorns neuropsicològics, senilitat, dislèxia,...)




El curs, que ja té les inscripcions obertes, està destinat a experts del camp bibliotecari i persones de l'àmbit de l'ensenyament, la cultura i la comunicació interessades a conèixer el concepte Lectura Fàcil (LF) com a eina útil de promoció lectora. També destina una secció a les institucions que treballen a nivell internacional en aquest àmbit i les publicacions que actualment hi ha editades en format LF.




El curs, el primer projecte en comú entre les dues entitats, és la primera oferta formativa online de Lectura Fàcil, una temàtica emergent dins l'àmbit bibliotecari.Per més informació: Fundación Bertelsmannwww.ebib.orgAssociació Lectura Fàcil mailto:lecturafacil@cobdc.orgwww.lecturafacil. net"
Espere que vos interesse, fins a una altra.