martes, 18 de diciembre de 2007

Infoxicats

Hola a tothom!!!


Ja hem acabat la part presencial del curs, ara queda enllestir el pla lector i tot clourà. Sobren les bones paraules cap a l'exposició i el treball de Laura Borràs. Quedà aclaridor, bon platejament i ben desenvolupat. Potser l'explicació va anar massa ràpida.


De tot el que digué, em quedà, sobretot, el concepte d'Infoxicació, terme creat per Alfons Cornellà, que ve a ser una sobrecàrrega excessiva d'informació, un perpetu allau que ens impedeix saber destriar el que és roí del que és bo. Açò, com ja veiem a l'article d'El País, afecta molt especialment els alumnes i part dels professors. Si no sabem controlar, com canalitzar la susdita proliferació d'informació no tindrem mai la capacitat de treballar sobre bases segures i aprofitar al màxim les eines que ens procuren les noves tecnologies. podem visitar el seu currículum, anem-hi!



Quant al Moodle, la sessió estigué entretinguda. Potser ens perdérem un poc seguint el fil de la pràctica, però sense acabar d'abastar tot el concepte. La idea bàsica, és que pot servir aquesta plataforma per a interactuar professionals o per a l'ensenyament d'estudiants de biblioteconomia o documentació.